** This event is mainly for local degree students interested in associations **

*In English below*

Mitä!? Kaikki ovat kuulleet baarikiertelystä ja rastikiertelystä, mutta mikä on kämppäkierros? Älä pelästy, se tulee olemaan jotain aivan mahtavaa! ;)

Meille se on kuitenkin vielä enemmän. ESN Aalto kutsuu kaikki Kämppäkierrokseemme pitämään hauskaa ja tutustumaan ESN:iin mitä parhaimmalla tavalla! Paljon kivempaa kuin vain kokoukseen tuleminen, eikö?

Tapahtumassa pääset käymään jäsentemme kämpillä rasteilla, joista jokaisessa esitellään yksi ESN Aallon järjestämistä tapahtumista. Beerpong -turnaus, saunabileet, reissu Lappiin... ja niin edelleen! Kierros alkaa klo 18 Kylän olohuoneesta (JMT 5, sisään JMT 5A rapusta ja alakertaan). Siellä on aluksi lyhyt esitelmä, jonka ESN Aallon hallitus pitää, ja sen jälkeen alkaa hauskanpito! Lisätietoa kiertelyn aikataulusta tulee heti tapahtuman alussa, joten ole ajoissa! ;)

Paikkoja kiertelyyn on rajoitetusti, joten ilmoittaudu mukaan heti! Voit ilmoittautua max 5 hengen ryhmässä, tai ilmoittaa vain itsesti, jolloin sinut laitetaan joukkueeseen. Joukkueet julistetaan tapahtuman alussa klo 18.
Ilmoittaudu mukaan täällä: https://forms.gle/1AXWEYDczfsPoH4v9
***Etusijalla ovat paikalliset tutkinto-opiskelijat (kandi- tai maisterivaihe, suomalaiset tai kansainväliset), mutta mikäli paikkoja jää, myös vaihtarit ovat tervetulleita!

ESN Aalto on voittoa tavoittelematon kansainvälinen opiskelijajärjestö, joka järjestää monia erilaisia tapahtumia ja juhlia kaikille Aallon opiskelijoille, sekä vaihto-opiskelijoille että paikallisille suomalaisille ja kansainvälisille opiskelijoille. Koska monet tämänhetkisistä jäsenistämme ovat vaihto-opiskelijoita, meidän täytyy uusia hallituksen pestejä lukukauden lopussa. Jos olet ulospäinsuuntautunut, hauska, vastuullinen, ehkä jopa vähän outo, olet täydellinen joukkoomme!

Liity siis kämppäkierrokselle, ja pääset näkemään keitä me oikein olemme ja mitä me oikein teemme, ja samalla tutustut uusiin ihmisiin! Tapahtuma on ilmainen ja hauskuus on taattua! Mikä muka olisi pahinta, mitä voisi tapahtua? ;)

MITÄ: Kämppäkierros
MISSÄ: Otaniemen kampus, alkaa Kylän olohuoneesta JMT 5
MILLOIN: Torstaina 18.4. klo 18
MITÄ MAKSAA: Ei mitään!
KENELLE: Kaikille Aallon tutkinto-opiskelijoille (kandi- tai maisterivaihe, suomalaiset tai kansainväliset)


*****


Wait, what?! I've heard of pub crawls, checkpoint crawls, but what is an apartment crawl?? Fear not, it's definitely something fun! ;)

But for us, it's more than that. ESN Aalto invites you to this "Apartment Crawl" not only to have fun with your friends, but mostly to get to know all of what ESN is! Much better than just attending a meeting, huh?

Through this event, you will visit our checkpoints that take place in our volunteers' apartments on campus, where you will be introduced one by one to the events that ESN Aalto organizes. Beer pong tournament, sauna party, Lapland trip... you name it! The crawl starts at 6pm at the Living room of JMT 5 (enter from JMT 5A and go downstairs) with a short presentation by the board of ESN Aalto, and then the fun begins! More info about the process of the crawl will be given at the beginning of the event, so be right on time! ;)

The spots for this crawl will be very limited, so sign up asap! You can sign up as a team of max 5 persons or individually and be assigned to a team. Teams will be announced at the beginning of the event at 6pm. So join this cool event to see who we are and what we do! Sign up here: https://forms.gle/1AXWEYDczfsPoH4v9
***Priority will be given to local degree students (Finnish or international), but in case there are spots available, exchange students are also welcome to join!

WHAT: Apartment crawl
WHERE: Otaniemi campus, starting from JMT 5 Living room
WHEN: Thursday 18.4 at 6pm sharp!
HOW MUCH: Free!
FOR WHOM: Local degree students (Finnish and international)

Date: 
18/04/2019 - 18:00 to 19/04/2019 - 17:45
Address: 
Finland